Malibu , CA          Total 2,000 s.f.          April, 1999 

This owner  wanted to have contemporary style white 2,500 s.f. house at top of gentle sloped hill has view toward Pacific Ocean at rear yard. Front yard is faced to west and main street. In order to protect from traffic noise and afternoon sun heat, the exterior wall at front was designed solid wall with small glass blocks as accent windows. Rear windows of all rooms are designed large patio glass doors for large private rear yard and the ocean view.

RMR_MD_001
RMR_MD_015
RMR_MD_002
RMR_MD_013
RMR_MD_012
RMR_MD_006
RMR_MD_011
RMR_MD_007
RMR_MD_009
RMR_MD_005
RMR_MD_010
RMR_MD_014
RMR_MD_003
RMR_MD_008
RMR_MD_004

© 2018 by Kunio Inoue & Associates

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon